Dienstenpakket

Administratie

U wilt uw administratie zo efficiënt mogelijk verwerkt hebben, wij bieden daar de mogelijkheden voor. Hierbij maken wij gebruik van professionele en innovatieve software.  Met een slim online boekhoudprogramma kunnen wij uw administratie verzorgen. Hierbij maken wij gebruik van eenvoudige koppelingen met uw bank en andere applicaties, zodat uw administratie altijd actueel is. Indien u zelf uw administratie wil gaan bijhouden dan bieden wij u de mogelijkheid gebruik te maken van onze boekhoudsoftware. Door middel van deze software zijn uw cijfers altijd online beschikbaar. Op uw verzoek kunnen wij uw financiële administratie inzien waardoor wij in staat zijn direct bij te sturen of te ondersteunen.

Accountancy

Jaarrekeningwerk met bijbehorend advies en overige rapportage werkzaamheden behoren tot onze kern activiteit. Naast het opstellen van deze standaard accountancy werkzaamheden behoren ook het opstellen van liquiditeitsprognoses en begrotingen tot onze dienstverlening. Naast samenstellingsverklaringen stellen wij ook andere accountantsverklaringen op, zoals beoordelingsverklaringen,  verklaringen omtrent omzet of vermogen, verklaring voor uw bedrijfsschade verzekering of verklaringen voor uw Niwo vergunning.

Advies

Ook met adviesvraagstukken kunnen wij u van dienst zijn, of het nu gaat om uw personele, financiële of operationele processen. Wij ondersteunen u op financieel, juridisch, fiscaal en bedrijfseconomisch gebied.  Ten alle tijden zal er overleg met u plaatsvinden voordat een adviestraject wordt ingezet. Indien nodig wordt u extra bijgestaan door zelfstandig werkzame specialisten,verbonden aan onze onderneming. Dit wordt vooraf met u gecommuniceerd en alleen ingezet met uw toestemming.

 

Fiscaliteiten

Wij verzorgen alle verplichte fiscale aangiften waarbij wij pro-actief te werk gaan met als doel een optimaal fiscaal resultaat te realiseren. Hierbij kan het in uw voordeel zijn om een fiscale review uit te laten voeren door een fiscale jurist, verbonden aan onze onderneming. Uiteraard communiceren wij dat vooraf met u.

Interim opdrachten

Het kan gebeuren dat u handen te kort komt om op tijd de periodieke rapportages te verzorgen of om de forecasts bij te werken of op te stellen. Daarnaast kan het zijn dat uw administrateur of controller langdurig ziek is. U wilt wel verzekerd zijn dat voor korte duur de werkzaamheden door blijven lopen, ook in die situatie kunnen wij u ontzorgen door voor bepaalde tijd voltijd deze interim werkzaamheden op te pakken.

Loonadministratie

Als u personeel in dienst heeft moet u een loonadministratie bijhouden. Dit kunt u aan ons uitbesteden. Wij verzorgen dan de volledige loonadministratie met de bijhorende loonaangifte, jaarafsluitingen en aangifte voor pensioenfondsen en bedrijfsverenigingen. Ook personeelsadvies en opstellen van contracten kunnen wij verzorgen. Tevens geldt ook hier dat wij in de mogelijkheid zijn een personeelsadviseur in te schakelen.