Wie zijn wij?

Van oorsprong ben ik bedrijfseconoom en heb daarna mijn master accountancy behaald.  Ik heb ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en in de accountancy. Na ruim 12 jaar als administrateur in het bedrijfsleven gewerkt te hebben ben ik overgestapt naar de financiële dienstverlening waar ik 15 jaar in een accountantsorganisatie heb gewerkt. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan als business partner en operationeel manager in een uitzendorganisatie, gespecialiseerd in transport en logistiek.

Op mijn vakgebied heb ik me naast mijn taken als adviseur bezig gehouden met procesmanagement en het waarborgen van kwaliteit, zowel in de processen als in de vaktechnische zaken. Mijn competenties zijn divers, mede door mijn ervaring vanuit het bedrijfsleven en de financiële dienstverlening.

Claassen Accountancy en Controlling is lid van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). De NBA is een kwaliteitskeurmerk voor accountants (AA en RA) en is belast met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden.  De beroepsorganisatie bewaakt de kwaliteit van het accountantsberoep en stimuleert de ontwikkeling van het vakgebied. Hiervoor maakt de NBA gebruik van een aantal tools waaronder de verplichtstelling van periodieke educatie en het opstellen en handhaven van gedrags- en beroepsregels. Hierdoor is de integriteit, objectiviteit, deskundigheid, zorgvuldigheid, geheimhouding en professioneel gedrag gewaarborgd.