paper-3190198

De snelste weg naar bedrijfsfinanciering – LoanStreet | Bedrijfsfinanciering voor het MKB

LoanStreet is de nieuwe manier voor de mkb-ondernemer om sneller en goedkoper een zakelijke lening te krijgen. LoanStreet biedt toegang tot 21 aanbieders van financieringen, waaronder Rabobank, crowdfunders en leasemaatschappijen. De financiering vraag je eenvoudig aan via LoanStreet bij de gewenste financier(s). Het grootste voordeel is een snel en duidelijk beeld over de financieringsmogelijkheden. Via LoanStreet kunnen financieringen aangevraagd worden tussen €5.000 en €1.000.000.

Een financieringsaanvraag is een bewerkelijk en langdurig proces. Steeds meer ondernemers willen automatiseren. Door het koppelen van software oplossingen aan de boekhouding kunnen ze immers efficiënter werken en besparen ze tijd. LoanStreet is een tool die gekoppeld is aan oa Twinfield, de leverancier van on-line boekhoudsoftware. Hierdoor worden voor de financieringsaanvraag altijd de meest recente gegevens gebruikt.

Geïnteresseerd naar deze nieuwe manier van een aanvraag voor bedrijfsfinanciering? Informeer geheel vrijblijvend via info@claassen-accountancy.nl of www.loanstreet.nl