Claassen Accountancy & Controlling als uw gespecialiseerde boekhouder in Someren

Zoekt u een ervaren, deskundige en betrouwbare boekhouder in Someren? Dan heeft u in Claassen Accountancy & Controlling gevonden wat u zoekt. Ons kantoor is onder andere gespecialiseerd in het voeren van een waterdichte boekhouding voor kleine zelfstandigen, de grote MKB-ondernemer of organisatie waarbij het niet uitmaakt de rechtsvorm of structuur de organisatie heeft. 

We gaan voor een persoonlijke benadering en bespreken dan ook graag met u wat u van ons verwacht en welke rol wij daarin kunnen spelen.

Boekhouding in Someren - Onze diensten

U schakelt Claassen Accountancy & Controlling niet alleen in om uw boekhouding in Someren bij te houden.

Dienstenpakket

We kunnen onder meer het volgende voor u doen:

Onze interim diensten zijn ideaal wanneer u een tijdelijk project heeft, of de tijd nodig heeft een bepaalde rol definitief te kunnen vervullen. Denkt u hierbij aan ziekte van een medewerker, zwangerschapsverlof of plotseling vertrek van een medewerker zonder dat u al vervanging heeft. Ook voor andere rapportages, liquiditeitsprognoses en diverse andere accountantsverklaringen schakelt u onze specialisten in.

Onze werkwijze

Met het voeren van een boekhouding wordt er gewerkt met gevoelige en vertrouwelijke informatie. U wilt dan ook dat er zorgvuldig en op integere wijze mee wordt omgegaan. Uw cijfers zijn bij Claassen Accountancy & Controlling in betrouwbare handen. Claassen Accountancy en Controlling is lid van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Hiermee kiest u voor een kantoor dat voorzien is van een kwaliteitskeurmerk voor accountants (AA en RA). De NBA bewaakt de kwaliteit van het accountantsberoep en stimuleert de ontwikkeling van het vakgebied. Zo volgen onze medewerkers periodieke educatie en hebben we ons te houden aan gedrags- en beroepsregels opgesteld door de NBA. Hierdoor is de integriteit, objectiviteit, deskundigheid, zorgvuldigheid, geheimhouding en professioneel gedrag gegarandeerd. U kunt erop vertrouwen dat u een uitstekende boekhouding van ons ontvangt.

Ons boekhoudkantoor in Someren inschakelen

We bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze innovatieve boekhoudsoftware. Hiermee maken we een koppeling met uw bedrijfsapplicaties en bankrekening waardoor mutaties direct in de boekhouding worden verwerkt. U kunt dit geheel zelf bijhouden. Indien gewenst, kijken we op de achtergrond mee. Waar nodig voorzien we u dan van advies. Ook voor rapportages, prognoses, jaarrapporten en een accountantsverklaring zit u bij ons goed. Bent u benieuwd wat we in uw situatie kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder.