Claassen Accountancy & Controlling als uw gespecialiseerde boekhouder in Helmond

Het ondernemerschap is uw passie en daar zet u zich voor de volle 100% voor in. Het nadeel is dat er ook verplichtingen bij komen kijken, verplichtingen waar u helaas net wat minder kaas van heeft gegeten. We doelen hierbij op de boekhouden. U moet wettelijk gezien richting de belastingdienst een goede administratie voeren. 

En omdat niet iedereen cijfermatig goed is onderlegd, is het een goed idee deze taken af te stoten naar een gespecialiseerde boekhouder in Helmond. U zoekt een boekhouder die kennis van zaken heeft en bijzonder betrouwbaar is. Claassen Accountancy & Controlling is hierbij uw vakkundige partner.

Boekhouding in Helmond - Onze diensten

De medewerkers van Claassen Accountancy & Controlling zijn bijzonder ervaren in alles wat met boekhouding, accountancy en controlling te maken heeft. We bieden dan ook een compleet dienstenpakket. U schakelt ons bijvoorbeeld in voor diverse interim opdrachten. Zo ondersteunen we u bij ziekte of zwangerschapsverlof op de financiële afdeling. Op die manier blijven de werkzaamheden doorlopen tot de medewerker weer terug is of u een andere oplossing heeft gevonden.

Dienstenpakket

U schakelt ons in voor onder andere het volgende:

Onze werkwijze

Boekhouders werken met gevoelige en vertrouwelijke informatie. Het is van essentieel belang dat hier op een zorgvuldige wijze mee wordt omgegaan. Daarom vinden wij het belangrijk u te laten zien dat uw opdracht in goede handen is. We hanteren korte lijnen en hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Bij ons bent u mens en geen nummer of ‘bedrijf X’. Bij Claassen Accountancy & Controlling krijgt u de beschikking over innovatieve boekhoudsoftware. Door de koppeling aan uw bank en eventuele andere specificaties, is de informatie in het programma altijd up-to-date. U beheert het pakket helemaal zelf of kiest ervoor om een van onze medewerkers op de achtergrond met u mee te kijken.

Ons boekhoudkantoor in Helmond inschakelen

Claassen Accountancy & Controlling is uw gespecialiseerde boekhoudkantoor in Helmond. Heeft u een jaarrekening of officiële accountantsverklaring nodig? wij regelen het voor u. Bent u benieuwd wat wij verder nog voor u kunnen betekenen of heeft u vragen? Wij staan u graag te woord. Neem dan ook gerust contact met ons op.