Claassen Accountancy & Controlling als uw gespecialiseerde boekhouder in Deurne

Uw onderneming is uw geesteskindje. Ooit heeft u het lumineuze idee opgevat een product en/of dienst op de markt te brengen, wat uitgegroeid is tot de onderneming die u nu runt. Het ondernemerschap kent ook een keerzijde, eentje met diverse wettelijke verplichten. Sommige kunt en wilt u zelf uitvoeren en voor anderen ontbreekt het u aan tijd, kennis of zin. 

De boekhouding voeren is voor vele ondernemers een doorn in het oog. Vaak is er simpelweg niet voldoende kennis en daarom bent u op zoek naar die ene gespecialiseerde boekhouder in Deurne. Met Claassen Accountancy & Controlling heeft u gelukkig gevonden wat u zoekt.

Boekhouding in Deurne - Onze diensten

Naast boekhouding in Deurne en omstreken kiest u ook voor andere financiële diensten voor Claassen Accountancy & Controlling. Denk hierbij aan zaken als het geven van financieel advies, loonadministratie en nog veel meer!

Dienstenpakket

Ons dienstenpakket bestaat uit:

We richten ons op het bedrijfsleven, of u nu een eenmanszaak heeft, een grote mkb’er bent of een andere organisatie van welke rechtsvorm dan ook voert. We kunnen uw administratie voeren, u op diverse vlakken adviseren, maar ook verschillende rapportages draaien. Heeft u personeelstekort op de financiële afdeling, bijvoorbeeld door ziekte of verlof en kunt u dit niet direct permanent oplossen? Schakel dan Claassen Accountancy & Controlling in voor uw interim opdrachten. Het geeft u ademruimte om een meer permanente oplossing te zoeken, zonder dat de werkzaamheden zich blijven opstapelen. Wist u dat u ook gebruik kunt maken van ons slimme online boekhoudprogramma? Hiermee maken we koppeling met uw eigen systeem en bankrekeningnummer. Iedere mutatie wordt direct verwerkt en biedt u daarmee een boekhouding die altijd actueel is. U kunt dit zelf bijhouden, maar u kunt ons ook inschakelen om op de achtergrond mee te kijken en u waar nodig te adviseren.

Onze werkwijze

We zijn lid van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Hiermee weet u zeker dat we aan allerlei strenge voorwaarden voldoen, zoals periodieke verplichte bijscholing. Dit keurmerk garandeert u dat u met een professioneel en deskundig boekhoudkantoor te maken heeft, een kantoor waarbij alle medewerkers over de meest actuele kennis beschikken. Integriteit, transparantie en een persoonlijke benadering staan bij Claassen Accountancy & Controlling centraal. Iedere klant bij ons is uniek en wordt zeker niet als een nummer behandeld.

Ons boekhoudkantoor in Deurne inschakelen

Heeft u een boekhoudkantoor in Deurne nodig? We gaan graag met u in gesprek om uw persoonlijke wensen en behoeften te bespreken. We vinden het belangrijk om daarbij iets over u en uw onderneming te weten. Heeft u eerst nog vragen of behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met ons op en we helpen u graag verder,