Claassen Accountancy & Controlling als uw gespecialiseerde boekhouder in Asten

Een eigen onderneming is oud waard. U heeft wellicht met uw product en/of dienst een gat in de markt ontdekt en wilt u daar volledig op richten. Het is dan ook hinderlijk dat er allerlei verplichtingen aan het ondernemerschap zijn verbonden, verplichtingen waar u wellicht geen tijd of zin voor heeft. 

Misschien zijn het zelfs verplichtingen waar u onvoldoende kennis van heeft, zoals het bijhouden van een goede boekhouding. Het is dan ook een goede keuze om een boekhouder in Asten in te schakelen. Door te kiezen voor Claassen Accountancy & Controlling, kiest u voor een ervaren en betrouwbare partij. Hierdoor houdt u tijd over voor de leuke kanten van het ondernemerschap.

Boekhouding in Asten - Onze diensten

We voeren met veel toewijding en gedrevenheid uw boekhouding. Claassen Accountancy & Controlling is meer dan alleen een specialist in boekhouding in Asten.

Dienstenpakket

Wij kunnen de volgende taken voor u met de meeste precisie uitvoeren:

Onze werkwijze

Bij Claassen Accountancy & Controlling staat zorgvuldigheid centraal. Dat moet en dat mag zeker niet anders. Een uitstekende boekhouding is essentieel, mede omdat de belastingdienst dit eist. Daarnaast kiezen we altijd voor een persoonlijke benadering, met een hoge mate van doortastendheid, pro-activiteit en daarbij een stevige hands-on mentaliteit. We signaleren, adviseren en handelen waar nodig en gewenst. Maak gebruik van ons innovatieve boekhoudsysteem waarmee bankrekening en applicaties met elkaar gekoppeld zijn. Iedere mutatie wordt onmiddellijk verwerkt, met een altijd actuele boekhouding als gevolg. U volgt uw eigen administratie of kiest ervoor dat wij op de achtergrond meekijken en waar nodig adviseren.

Ons boekhoudkantoor in Asten inschakelen

U kunt voor verschillende verschillende diensten bij ons boekhoudkantoor in Asten terecht. Wij verzorgen met veel professionaliteit bijvoorbeeld uw jaarrekening, maar ook voor liquiditeitsprognoses en accountantsverklaringen bent u bij ons aan het juiste adres. Wetten en regels veranderen constant en dat is voor ondernemers doorgaans maar lastig bij te houden. Onze medewerkers hebben altijd de meest actuele kennis in huis. Bent u nu benieuwd wat wij specifiek voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.