Accountant Someren

U bent ondernemer en bestuurt uw onderneming met hart en ziel. Alleen kan het zijn dat als u eenmaal met de financiën bezig bent, u hier toch wat hulp bij kan gebruiken. Omdat u wel wettelijk verplicht bent een gedegen administratie te voeren en uw financiën op orde te hebben, doet u er goed aan een accountant in Someren in te schakelen. 

Claassen Accountancy & Controlling is hierbij uw betrokken specialist. Ons doel is u zoveel mogelijk te ontzorgen en daarbij een gedegen (financiële) administratie te voeren die voldoet aan de meest actuele wet- en regelgeving.

Accountancy Someren - Onze diensten

We bieden onze klanten een uitgebreid dienstenpakket aan. Heeft u bijvoorbeeld last van onderbezetting op de afdeling finance, controlling of (financiële) administratie, dan kunt u ons inschakelen voor interim opdrachten. De taken stapelen zich niet op en worden op deskundige wijze uitgevoerd, terwijl u de gelegenheid heeft de onderbezetting op te lossen.

Dienstenpakket

Tot ons dienstenpakket behoren onder andere:

Onze werkwijze

Het team van Claassen Accountancy & Controlling vindt het belangrijk dat u gezien wordt en dat u als mens, en niet als nummer wordt behandeld. Daarom kiezen wij voor een persoonlijke en proactieve benadering. We werken met innovatieve boekhoudsoftware. Deze software wordt aan uw bank en andere applicaties gekoppeld, waardoor de informatie in dit programma altijd actueel is. Wilt u de administratie liever in eigen beheer houden, maar wel gebruik maken van de voordelen van dit uitstekende boekhoudprogramma? Ook dat is geen enkel probleem. U kunt hier zonder tussenkomst van ons kantoor gebruik van maken. U kunt er daarnaast voor kiezen om een van onze medewerkers op de achtergrond de gegevens te laten controleren en indien nodig u te adviseren.

Ons accountantskantoor in Someren inschakelen

Wanneer u een jaarrekening of andere accountantsverklaring moet laten opstellen. Maar ook als u liquiditeitsprognoses nodig heeft of andere rapportages uitgewerkt wilt hebben, kiest u voor Claassen Accountancy & Controlling als uw accountantskantoor in Someren. 

We kunnen ons voorstellen dat u meer informatie wenst, of wellicht bent u benieuwd wat we specifiek voor u kunnen betekenen. Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op en we helpen u heel graag verder.