Accountant Deurne

U bent ooit een onderneming gestart omdat u een droom had, een visie en een sterke passie voor een bepaald product, dienst en/of doelgroep. Er komt echter zoveel kijken bij het voeren van een onderneming, waardoor u wellicht soms het gevoel krijgt niet meer toe te komen aan ondernemen. Alleen al de administratie en bijbehorende fiscale zaken zijn enorm tijdrovend. 

Daarnaast moet u deze taken maar net liggen en er verstand van hebben. Omdat u wettelijk verplicht bent een gedegen administratie te voeren, doet u er goed aan dit uit handen te geven aan een gespecialiseerde accountant in Deurne. Claassen Accountancy & Controlling is hierbij uw betrouwbare en deskundige partij. 

Accountancy Deurne - Onze diensten

Claassen Accountancy & Controlling biedt u een uitgebreid pakket aan diensten, waarbij iedere opdracht met net zoveel zorgvuldigheid wordt uitgevoerd als de volgende. Tot ons dienstenpakket behoren onder andere:

Dienstenpakket

Tot ons dienstenpakket behoren onder andere:

Zoals u ziet, kunt u ons ook voor interim opdrachten inschakelen. Heeft u te maken met grote drukte en/of onderbezetting op uw afdeling finance, controlling of (financiële) administratie? Claassen Accountancy & Controlling kan voor uw interim posities worden ingeschakeld.

Onze werkwijze

Zorgvuldigheid, een persoonlijke benadering, doortastendheid, proactief en een hands-on mentaliteit zijn enkele kenmerken die onze werkwijze omschrijven. We denken met u mee en adviseren u waar nodig. We werken met een innovatief online boekhoudsysteem waar uw bank en diverse applicaties aan gekoppeld worden. Iedere mutatie wordt daardoor direct in de boekhouding verwerkt. U kunt ook van dit programma gebruik maken wanneer u wel zelf de administratie wilt gaan voeren. Hierbij kunnen we, wanneer dit voor u wenselijk is, op de achtergrond een controlerende en adviserende rol spelen. 

Ons accountantskantoor in Deurne inschakelen

Claassen Accountancy & Controlling kan diverse rapportages en accountantsverklaringen opstellen. Denkt u hierbij aan jaarrekeningen en liquiditeitsprognoses. U ontzorgen en tegelijkertijd een juridisch waterdichte administratie voeren, dat is waar wij voor staan. 

We zijn altijd op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving. Hierdoor bent u er zeker van dat wanneer wij uw administratie voeren, deze voldoet aan alle juridische eisen. Bent u nu benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We informeren u graag.