Accountant Asten

Een goede en overzichtelijke administratie voeren, is voor iedereen belangrijk. Zeker voor u als ondernemer is het van belang en zelfs wettelijk verplicht dat u uw financiën juist vastlegt en uitgaven en inkomsten kunt verantwoorden.

Daarnaast dient er in bepaalde gevallen jaarlijks een jaarrekening gedeponeerd te worden. Niet iedereen heeft hier verstand van of tijd voor. We hebben goed nieuws, dat hoeft namelijk ook niet. Claassen Accountancy & Controlling is uw deskundige en betrouwbare accountant in Asten. We kunnen zowel op financieel als administratief gebied diverse dingen voor u betekenen.

Accountancy Asten - Onze diensten

Voor alle diensten omtrent administratie en accountancy in Asten en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres. We werken enkel met professionele en innovatieve software waardoor wij op een nauwkeurige en overzichtelijke wijze uw financiën verwerken, beheren en controleren. Ook op het gebied van het voeren van administratie haalt u met Claassen Accountancy & Controlling kwaliteit in huis. Wij zijn altijd op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving. Hierdoor voldoet uw onderneming op financieel en administratief gebied altijd aan de door de overheid gestelde regels.

Dienstenpakket

Ons dienstenpakket bestaat uit:

Zoals u ziet, kunt u ook voor interim opdrachten bij ons terecht. Kampt u, al dan niet tijdelijk, met onderbezetting op uw afdeling finance, controlling of (financiële) administratie? Wij kunnen deze positie interim voor u vervullen.

Onze werkwijze

Claassen Accountancy & Controlling hanteert een pro-actieve werkwijze met een hands-on mentaliteit. Onze drijfveer is voor u een waterdichte (financiële) administratie voeren. We zijn betrokken, meedenkend, resultaatgericht en hebben altijd de focus op de klant. We richten ons hoofdzakelijk op het midden- en kleinbedrijf.

Ons accountantskantoor in Asten inschakelen

Wilt u meer met ondernemen bezig zijn en minder tijd besteden aan administratie en financiële rapportage? Claassen Accountancy & Controlling staat voor u klaar om u op alle fronten te ontzorgen, zowel administratief als financieel. Voert u toch liever zelf uw administratie, maar wenst u wel gebruik te maken van een uitstekend online boekhoudprogramma? Ook dat is bij ons mogelijk. 

We maken hier graag afspraken met u over en kunnen desgewenst op de achtergrond een controlerende en adviserende rol vervullen. Ons boekhoudprogramma wordt gekoppeld aan uw bank en andere applicaties en bevat daardoor automatisch de meest actuele informatie. Benieuwd naar wat we specifiek voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.